肥妹網上賣處子之身 $2000嫌少 網民:倒貼都唔X!
2018年06月12日19:37

近日,有個肥妹突然喺Instagram「有感而發」,佢話呢個世界上太多垃圾冇用嘅男人,為咗唔想益咗啲「又窮又柒又冇用嘅L樣」,所以要盡快賣咗自己個處子之身喎!嘩!此言一出,得罪好多男人之餘,亦都引起唔少巴打嘅好奇,入去佢IG睇睇,結果……巴打們嘅反應好激動,亦都好一致:「不了!倒貼都唔X!」

原文:環球膠報|圖片:網上圖片

延伸閱讀:

8個食放題最癲事件簿 最後嗰個真係好癡線…

日本女小學生擁逆齡顏值 14歲身高已遠超同齡朋友

肥妹網上賣處子之身?

呢個世界真係無奇不有,呢位小姐突然喺網上話要盡快賣咗自己個處子之身,因為唔可以「益」咗啲冇用嘅男人云云。好啦呢位小姐係何許人?佢就介紹話自己今年20歲,身高168cm,不過一啲都唔瘦(換句話講即係好鬼肥啦),仲有… 佢唔記得自己係咩cup。

$2000嫌少

好啦之後有網友私訊問價,問吓佢$2000賣唔賣,然後呢位小姐嘅回應係「你話呢?邊個冇$2000呀」,之後仲將對話截圖放上IG story恥笑對方… 其實佢啱,$2000的確好多人都有,不過呢筆錢可以用嚟做好多嘢,用嚟賣你個「處」就…

個人簡介……齋睇字嘅話仲以為係啲咩文青女神喎。

肥妹好有異性緣

賣處小姐喺社交網確係相當活躍,經常有出人意表嘅經歷同大家分享,例如佢呢日話自己第一次同外國人約會,然後對方仲開口話想睇佢裸體!所以話口味呢家嘢…

之後另一日,又話上完堂後有位兄台同佢搭訕,啱啱先識就已經想約佢食飯啦!真係好有異性緣呀!

日日返工都可以著到咁?小姐你做盛行呀?

靚相… 慎入

一連串靚相送俾大家!

網民:倒貼都唔X!

一眾網民睇完都已經講不出聲,直接用圖回應!

乜又係你呀曾生?

靚空姐Vien冇見一排 疑二度發育「Big」爆mon

土豪娶得女神歸 新娘:不愛黃金只愛你!

家姐撞破細佬女友偷食? 狂用「神級」貼圖寸細佬戴帽

延伸閱讀:

靚空姐Vien冇見一排 疑二度發育「Big」爆mon

更多新聞