張瞻IG表演魔術 張繼聰大讚:Amazing
2018年03月14日18:55

謝安琪、張繼聰嘅大仔張瞻(James)都10歲,佢同時下青少年一樣鍾意上網同打機,最近仲開咗Instagram,張瞻最初只係同同學仔互動一下,直至一po咗張同阿媽謝安琪嘅合照,follow佢IG嘅粉絲嘅人數由雙位數激增變四位數,就連謝安琪、張繼聰都follow埋佢,張瞻IG拍短片表演魔術畀大家睇,吸引到爸爸大讚呀!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒圖片、jamez_franciz@IG

圖片:jamez_franciz@IG

延伸閱讀:

張漢斌演死囚 臭足四個鐘 仲要吞三文魚自殺…

《果欄中的江湖大嫂》陳煒最索 馮盈盈最靚?5個女角色逐個睇 究竟邊個最正?

張瞻IG表演魔術 張繼聰大讚:Amazing

張瞻日前上載了一條影片,拎住條鞋帶同鐵圈表演魔術,原來佢要將個鐵圈凌空套入鞋帶然後又攞返出嚟,見佢表演期間雖然唔小心跌咗個鐵圈落地,但真正演出時就冇失手一take過,臨尾仲講咗句:「Magic!」大成功呀!睇嚟佢同做童星出身嘅張繼聰一樣,充滿表演慾。

張瞻
張瞻
張瞻表演魔術,吸引不少網友讚好!

Magic!!!

A post shared by James Cheung (@jamez_franciz) on Mar 9, 2018 at 8:15pm PST

張瞻開IG晒床照 出賣謝安琪素顏照

張瞻最愛分享生活之日常,之前佢就晒同媽咪嘅合照,阿Kay身穿睡衣,更加係全素顏,仲要有啲包包臉、眼腫腫,無意間出賣咗阿媽冇化妝個樣,不過阿Kay冇要求阿仔刪相,但就留言話自己嗰時坐緊月,想話畀大家知當時未係最弗狀態。

張瞻
張瞻
張瞻晒佢同媽咪合照,見Kay眼臉都有點浮腫,喺鏡頭前靚靚示人嘅阿Kay,呢個不在狀態嘅素顏照,無意間畀阿仔出賣。阿Kay其後留言指自己當時正在坐月!
張瞻
張瞻
謝安琪生咗囡囡後,都冇忽略瞻瞻,大仔玩IG兩公婆Follow住緊貼囝囝嘅生活!

張瞻晒床照

呢個年代做父母唔易,想更加了解子女就係「融入」佢哋嘅生活!謝安琪同張繼聰工作再忙都Follow囝囝IG,好似日前張瞻瞓唔著但就玩IG同大家分享,老竇張繼聰立即留言話「小心﹗你爸爸嚟緊」,而阿媽謝安琪亦留言話「可能玩得太多電腦遊戲,我考慮減少你嘅打機時間睇吓幫唔幫到你,你覺得點?」相信張瞻見到父母留言會秒睡﹗

張瞻
張瞻
張瞻IG貼床照話瞓唔著,老竇張繼聰立即留言話「小心﹗你爸爸嚟緊」,而阿媽謝安琪亦留言話要減佢打機時間⋯⋯

張瞻玩IG玩得不亦樂乎,無時無刻都同佢嘅fans開心些牙,而細妹張靖喺佢IG曝光率最高嘅人!

張瞻
張瞻
張瞻chok住擺甫影相。
張瞻
張瞻
呢張張瞻兄妹合照好溫馨,兩個都好cute cute。
張瞻
張瞻
張瞻同張靖兩兄妹餅印一樣!

《流氓大亨》萬梓良怒打吳啟華 一晚爆足六鑊

0
0

王卓淇濕身谷胸騷長腿 《江湖大嫂》中初嚐性感

姚子羚認分訊 胡說八道姊妹陪療傷

0
0

黎明新寵曝光 直擊女助手返黎宅

延伸閱讀:

成家一樣 10個明星家族撞樣合集

更多新聞